Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρηγόρης Φαρμάκης: “Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς” …

Μάιος 21st, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣΗ θερμή σας στήριξη, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αποτελεί για μένα εφαλτήριο και κινητήριο δύναμη για να διεκδικήσουμε ένα Δήμο που οραματιζόμαστε, όλοι μαζί. Ευελπιστώ να είμαι η φωνή σας, η καρδιά σας, τα μάτια και τα αυτιά σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σ’ αυτό τον αγώνα διεκδίκησα την ψήφο σας με εντιμότητα,

ήθος και καθαρή ψυχή κάτι που αντανακλά στο Δήμαρχό μας, το Γιώργο Δασταμάνη όπως και σε όλους τους συναδέλφους που δώσαμε από καιρό τώρα ένα δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα.Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την εκτίμηση που μου δείξατε και με συγκίνηση θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μου στο Μικρό και Μεγάλο Σειρήνι ,που μου συμπαραστάθηκαν και ηθικά πέρα από την ψήφο τους και μου ανέθεσαν την ευθύνη να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή τους.

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 21st, 2014 at 15:15 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply