Το λάδι μουστάρδας είναι εξαιρετικά επωφελές για το δέρμα και συχνά χρησιμοποιείται σεαρωματοθεραπείες.

Ωστόσο, πριν από την εφαρμογή του, καλό θα ήταν να το δοκιμάσετε τοπικά, για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί σε αυτό.

Αφαιρεί το μαύρισμα και τα σκοτεινά σημεία:
Το λάδι μουστάρδας είναι αποτελεσματικό για την απομάκρυνση του μαυρίσματος και τα σκοτεινών σημείων για να δώσει ένα φυσικά λαμπερό δέρμα.
Προετοιμάσετε μια μάσκα προσώπου με έλαιο μουστάρδας, besan (αλεύρι Βεγγάλης), πηγμένο γάλα και μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας. Ξεπλύνετε με κρύο νερό μετά από 10 με 15 λεπτά. Αυτό πρέπει να γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Φωτίζει το δέρμα:
Για να κάνετε το δέρμα του προσώπου σας λείο, εφαρμόστε ένα μείγμα από λάδι μουστάρδας και λάδι καρύδας στο πρόσωπό σας και κάντε μασάζ στην περιοχή σε κύκλους για 5-6 λεπτά. Σκουπίστε απαλά το πρόσωπό σας με ένα απαλό και υγρό βαμβακερό ύφασμα. Αυτό θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να ελαφρύνει το δέρμα σας, καθώς και να απαλλαγείτε από τα σπυράκια.

Δρα ως φυσικό αντιηλιακό:
Λόγω της παχιάς υφής του και των υψηλών επιπέδων της βιταμίνης Ε, η τοπική εφαρμογή αυτού του ελαίου προστατεύει το δέρμα σας από τις σκληρές υπεριώδεις ακτίνες, με αποτέλεσμα την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Η βιταμίνη Ε επίσης, προλαμβάνει τη γήρανση και τις ρυτίδες.

Αντιμετωπίζει τα εξανθήματα και τις λοιμώξεις:
Λόγω της αντι-βακτηριακής και αντι-μυκητιασικής ιδιότητας του, είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία των εξανθημάτων και άλλων λοιμώξεων του δέρματος, εμποδίζοντας έτσι το δέρμα σας από την ξηρότητα, τη νωθρότητα και τον κνησμό. Ένα μασάζ σώματος με λάδι μουστάρδας αναζωογονεί και καθαρίζει το δέρμα σας αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

neadiatrofis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.