Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βαγγέλης Σημανδράκος: “Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε” …

20 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣΦίλες και φίλοι, συμπολίτες μας, που με την ψήφο σας διαμορφώνεται τη νέα πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι του συνδυασμού Ανατροπή Δημιουργία της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Για την ερχόμενη Κυριακή, στην οποία θα κριθεί ποιος συνδυασμός θα δώσει λύση στα προβλήματα της περιφέρειας, ώστε να  βγούμε από την κρίση, την ανεργία, να διεκδικήσουμε με σχέδιο την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάταση της περιοχής μας

και να διασφαλίσουμε τα δημόσια αγαθά, καλώ όλους τους συμπολίτες μας να είναι μαζί μας και να τιμήσουν τον αξιοπρεπή αγώνα που δίνουμε.

Δεσμευόμαστε με το χέρι στην καρδιά πως αυτή η τιμή θα συνοδεύει κάθε μας απόφαση και θα οδηγεί κάθε μας δράση.

Δεσμευόμαστε πως δεν θα σας απογοητεύσουμε και θα δουλέψουμε σκληρά για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις του προγράμματος μας που απαντά στις μεγάλες προκλήσεις της νέας πενταετίας.

Δεσμευόμαστε πως θα ανεβάσουμε τα Γρεβενά στη θέση που τους αξίζει.

Βαγγέλης Σημανδράκος

Υπ. Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών

 

This entry was posted on Τρίτη, 20 Μαΐου, 2014 at 20:45 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply