ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣΣτο 394 εκλογικό τμήμα στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, λίγο μετά τις 9.30 ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Σαμαράς: Δημοκρατικά και ενωτικά, βγαίνουμε από την κρίση.

Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από την σύζυγο και την κόρη του και εκεί τον περίμεναν αρκετοί συμπατριώτες του και υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα, δήλωσε: «Ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση».

Όπως αναφέρει η iefimerida.gr: Ο Σαμαράς όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Τρυφερός δίπλα στην κόρη του για να ψηφίσουν –Σπάνια εμφάνιση της νεαρής που έκλεψε την παράσταση.

Είναι ίδια η μητέρα της Γεωργία! Η χαμογελαστή, άνετη η Ελενη Δανάη, ή απλά Ελενα έφτασε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα της στο εκλογικό τμήμα στην Πύλο, αλλά ψήφισε στο ίδιο τμήμα και ταυτόχρονα με τον πρωθυπουργό πατέρα της. Γλυκός τρυφερός προς τη θυγατέρα του ο πρωθυπουργός στεκόταν αμήχανα και προστατευτικά δίπλα της.

Περίμενε να πάρει τα ψηφοδέλτια και να μπει στο παραβάν, δίπλα στην κόρη του. Κάποιες στιγμές έμοιαζαν να συνομιλούν (από την γνώση του σώματος). Η Λένα σίγουρη και αποφασιστική δεν άργησε να κάνει την επιλογή της – σε αντίθεση με τον πατέρα της- βγήκε και τον περίμενε υπομονετικά.


Η 23χρονη Λένα τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα αποφοίτησε το 2008 από το Κολέγιο Αθηνών, την ίδια δηλαδή χρονιά που αποφοίτησαν και η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου Μαργαρίτα, αλλά και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν μιλούν για ένα ευγενικό, συνεσταλμένο, χαμηλών τόνων και γλυκό κορίτσι που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Η 23χρονη Λένα, αγαπάει το τένις και έχει αδυναμία στον μικρότερο αδελφό της. Αν και θαυμάζει απεριόριστα την πολιτική καριέρα του πατέρα της, επέλεξε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια της μαμάς της και να σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο City.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.