Στην Τούμπα κοντράρονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
paok-panathinaikosΕκτός από το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στον ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη υποδέχεται στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα τον Παναθηναϊκό και θέλει τη νίκη, σε συνδυασμό με ισοπαλία ή ήττα του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του Ατρομήτου, για να τερματίσει στη δεύτερη θέση της διαδικασίας τωνπ πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Η νίκη μοιάζει μονόδρομο για τους Θεσσαλονικείς, καθώς θέλει να αφήσει στην άκρη τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα και να ανταπεξέρθει παρά τις απουσίες που έχει.

Όλα δείχνουν ότι ο Γεωργιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα (ή Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Κατσουράνη και Λίνο (ή Τζαβέλλα).

Οι Κάτσε, Λάζαρ και Νάτχο θα είναι η τριάδα στο κέντρο. Την τριάδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Στοχ και Κουλούρης.

Την αποστολή συμπληρώνουν Γκσπούρνινγκ, Κατσικάς, Μάρτενς, Πόζογλου και Βούκιτς. Εκτός είναι οι Αθνασιάδης, Μαντούρο, Χούσεν και Βίτορ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ
20:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
20:30 (Περιστέρι) Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 11
2. Αστέρας Τρ. 7
3. ΠΑΟΚ 7
4. Ατρόμητος 4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.