dastamanisΚατά κοινή ομολογία όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη δήλωσαν ότι τέτοια παλλαϊκή συγκέντρωση, με τέτοιο παλμό και με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό δεν έχει ξαναγίνει στα Γρεβενά.

Το μήνυμα της αλλαγής και της νίκης είναι πια ξεκάθαρο!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε ένα πλημμυρισμένο από κόσμο κέντρο πολιτισμού ο κ. Δασταμάνης τόνισε ξεκάθαρα με την ομιλία του ότι αυτός και οι εθελοντές ενεργοί πολίτες έχουν την πρόθεση και την διάθεση να εισάγουν ένα νέο ύφος και ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή του τόπου μας και να διδάξουν τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός. Επισήμανε ότι η νυν δημοτική αρχή δε σεβάστηκε τον πολίτη, ενήργησε αυθαίρετα, υποσχέθηκε πολλά ενώ έκανε λίγα και με την αλαζονεία της και την έλλειψη συνεργασίας ζημίωσε τον τόπο. Υποσχέθηκε ότι στο Δήμο θα επικρατήσει η δημοκρατία, η διαφάνεια, ο διάλογος, η διαβούλευση με την κοινωνία των ενεργών πολιτών και ο συνεχής αγώνας για την αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, για την ποιότητα ζωής και για την βελτίωση της καθημερινότητας.

Οι πολίτες υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα τις προτάσεις του κ. Δασταμάνη και έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης!

Στο τέλος ο κ. Δασταμάνης παρουσίασε τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι είναι όλοι τους ενεργοί πολίτες και εθελοντές από όλα τα κοινωνικά στρώματα του Δήμου μας και έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν για την ποιοτική αναβάθμιση του τόπου μας.

Αποχωρώντας ο κόσμος από το κέντρο πολιτισμού χαιρέτησε με εγκαρδιότητα τον κ. Δασταμάνη και του ευχήθηκε να είναι ο αυριανός Δήμαρχος.

Γραφείο Τύπου

Γεωργίου Δασταμάνη

Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.