ΠΥΡΣΟΣ -DOKARI.GRΤελειώνουν τα… ψέματα για τα Γρεβενά, που με νίκη επί του Οδυσσέα Κορδελιού αγκαλιάζουν τη σωτηρία. Κανένα πρόβλημα για τον Π. Τσούκλη, αφού γυρνά και ο Ελευθερίου.

Με οδηγό την έδρα, το πρόσφατο διπλό στο Θεσπρωτικό, αλλά και την καλή ψυχολογία, ο Πυρσός Γρεβενών θέλει να μετουσιώσει το ένστικτο της… αυτοσυντήρησης σε ένα τρίποντο σωτηρίας την Τετάρτη, απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού. Ο Πέτρος Τσούκλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Ελευθερίου γυρνά από τιμωρία.
Ο τεχνικός των πράσινων με δηλώσεις στο dokari.gr υποστήριξε: «Αν κερδίσουμε σε αυτό το ματς, θα είναι η νίκη της χρονιάς. Ξέρουμε τις δυσκολίες, τις αντιλήφθηκαν καλά και οι παίκτες, όπως και την κρισιμότητα. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς, αφού με τρίποντο κατά 95% σωζόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε δυο νίκες και στο φινάλε στην Κρανούλα, αλλά βλέπουμε τα ματς χωριστά. Δεν κοιτάμε τώρα τίποτα άλλο. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι ο Πυρσός είναι μια καλή ομάδα. Άγχος λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται θα έχουν και οι δυο ομάδες. Πρέπει να έχουμε υπομονή, καθαρό μυαλό και να περιορίσουμε τα αβίαστα λάθη. Ο κόσμος είναι ένα συν για εμάς και θα ξεπεράσουμε την πίεση».

Στην αποστολή μετέχουν οι Γρ. Κοσμίδης, Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόζιαρης, Καραγκούνης, Μπόλος, Σκέντος, Αθανασιάδης, Ιωαννίδης, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Βιτορίνο, Ελευθερίου, Κοτσαντίσογλου, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Π. Κοσμίδης, Τζερεμές, Σικαλόπουλος και Δούμας.

Δείτε όλους τους  αγώνες της 30ης αγωνιστικής και την βαθμολογία:

Η επόμενη 30η αγωνιστική (21/05)
Δόξα Κρανούλας-Πυρσός Γρεβενών
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Τηλυκράτης Λευκάδας- (3-0 α.α.)
Πρέβεζα-Καμπανιακός
Κάστορας-ΑΕΛ
Οδυσσέας Κορδελιού-Καστοριά-
Δόξα Πενταλόφου-Όλυμπος Κέρκυρας-
Κοζάνη-Εθνικός Φιλιππιάδας
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Θεσπρωτός

Βαθμολογία (29 αγώνες)
1. AEΛ 70
————————————————-
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 58
3. Εθνικός Φιλιππιάδας 52
4. Καμπανιακός 52
5. Θεσπρωτός  51
6. Κοζάνη 51
7. Πυρσός Γρεβενών 49
8. Καστοριά 48
————————————————-
9. Δόξα Πενταλόφου 46
10. Οδυσσέας Κορδελιού 44
11. Δόξα Κρανούλας 37
12. Πρέβεζα 30
13. Κάστορας 24
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 20
15. Όλυμπος Κέρκυρας 17
16. Τηλυκράτης Λευκάδας –
*Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.