Βεβαρυμένο ιστορικό έχει ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε ένα 10χρονο αγόρι, μέσα στο παράπηγμα όπου διέμενε, στα Τρίκαλα
TRIKALAΟργή προκαλούν οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για τον 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος 10χρονου αγοριού, στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος έχει βεβαρυμένο ιστορικό ψυχικής νόσου, έχοντας επιδοθεί και στο παρελθόν σε απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε ανήλικα παιδιά ενώ έχει ιστορικό άλλων παραβατικών πράξεων. Την Τρίτη (13/05) κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος.

Να θυμίσουμε, ότι ο 42χρονος οδήγησε με τη βία το μικρό παιδί στο παράπηγμα, που διέμενε, και προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

Πολίτης που παρατήρησε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και τον έπιασε γυμνό με το 10χρονο. Στο αστυνομικό τμήμα, ο 42χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

trikalanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.