ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥΤΙΝΟι πρώτες εικόνες από την λιμουζίνα -τανκ που έχει παραγγείλει ο Βλαντιμι Πούτιν για τον εαυτό του και την «ομάδα» του διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες.

Μία πιθανή εκδοχή του αυτοκινήτου δείχνει πως το μπροστινό μέρος θα έχει στοιχεία Rolls-Royce και Bentley, ενώ το υπόλοιπο θυμίζει αμερικάνικη λιμουζίνα. Παρόλα αυτά, για την δημιουργία του «Project Cortege», όπως ονόμασαν το συγκεκριμένο σχέδιο, έχουν επιστρατευτεί και Ρώσοι κατασκευαστές.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας για να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη παραγωγή αυτοκινήτων, η οποία θα περιορίζεται σε αυτοκίνητα SUV, βαν και λιμουζίνες, χρειάστηκε να δεσμεύσει από κρατικά κονδύλια ένα ποσό μεταξύ 150-400 εκατομμύρια δολάρια. Δοκιμές εξέλιξης θα πραγματοποιηθούν από το τρέχον έτος, ενώ η τελική παραγωγή θα ξεκινήσει το 2016.

Οι φήμες θέλουν τους καλύτερους Ρώσους μηχανικούς να ασχολούνται με την υλοποίηση του σχεδίου, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει «εμπιστευθεί» την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Porsche για να προσφέρει τεχνογνωσία και όχι μόνο.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.