Στο χέρι του Παναθηναϊκού η πρωτιά στα play offs
panathinaikos 2014Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την πρωτιά στα play offs, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να νιώθει ήσυχος για τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League, καθώς ο ΠΑΟΚ καραδοκεί σε απόσταση τριών βαθμών. Οι «πράσινοι» ασφαλώς έχουν τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, αφού την εξασφαλίζουν σίγουρα με δύο νίκες, ενώ πιθανώς να τους αρκεί και μία.

Απομένουν δύο αγωνιστικές, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παίζει την Τετάρτη στη Λεωφόρο με τον Ατρόμητο και το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δύο ματς που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Αν, μάλιστα, έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ την πέμπτη αγωνιστική (οι Θεσσαλονικείς παίζουν με τον Αστέρα στην Τρίπολη) θα ταξιδέψουν χωρίς άγχος στη συμπρωτεύουσα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα play offs, πρώτο κριτήριο είναι τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play offs, μετά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play offs, ακολούθως τα
εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play offs και τελευταίο κριτήριο είναι η κατάταξη στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Αγωνιστικοί πονοκέφαλοι

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και αρχικά γι’ αυτό με τον Ατρόμητο. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποχώρησε από το χθεσινό ματς με διάστρεμμα και είναι δύσκολο να παίξει την Τετάρτη, ενώ ακόμη λιγότερες πιθανότητες φαίνεται πως έχει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που αποκόμισε μια διάταση στον ορθό μηριαίο. Λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο αποχώρησε και ο Μέντες Ντα Σίλβα, η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή ή αυριανή προπόνηση.

Δεδομένης και της απουσίας του Μλάντεν Πέτριτς, οι επιλογές του τεχνικού τιμ περιορίζονται. Εφόσον κανείς από τους τρεις που έπαιξαν χθες δεν τα καταφέρει, ο Μαρινάκης ή ο Σπυρόπουλος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ρισβάνης θα παίξει στόπερ και ο Λαγός αμυντικό χαφ.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.