ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ2Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, τα μηνύματα των πολιτών δείχνουν ολοένα και καθαρότερα πως «αλλάΖουμε Εποχή», απέναντι στις υποταγμένες λογικές των μνημονίων. Ο πολίτης μπαίνει στο επίκεντρο και δίνει την μάχη για ένα καλύτερο αύριο.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 οι παρακάτω εκδηλώσεις:

–      Στις 11.00 π.μ Υποψήφιοι του Συνδυασμού «αλλάΖουμε Εποχή» στα Γρεβενά, θα επισκεφτούν τη ΔΕΗ, την Δ.Ο.Υ και το ΙΚΑ, όπου θα συνομιλήσουν με υπαλλήλους και πολίτες.

–      Στις 15.00 μ.μ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θέμης Μουμουλίδης θα επισκεφτεί το Καρπερό τη Δήμητρα και την Παλιουριά.

–      Στις 18.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του κ. Θέμη Μουμουλίδη στην πόλη της Δεσκάτης (Αίθουσα Δημαρχείου). Θα προλογίσει ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λαβός.

–      Στις 20.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «αλλάΖουμε εποχή» με ομιλητές την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ρένα Καζαντζίδου και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θέμη Μουμουλίδη.

ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.