¨Πρωταθλητής σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας στις εντάξεις έργων σε ευρωπαϊκά προγράμματα ο Δήμος Γρεβενών¨- Κοντά στους ετεροδημότες της Θεσσαλίας βρέθηκε την Κυριακή 11/5/2014 ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης..

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 1
Ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨, συνοδευόμενος από συνεργάτες του υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, επισκέφθηκε διαδοχικά την Ελασσόνα, τον Τύρναβο, τη Λάρισα και το Βελεστίνο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους ετεροδημότες.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του, ο κ. Κουπτσίδης, αφού ανέπτυξε το όραμα και τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Γρεβενών, εστίασε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια προκειμένου να αξιοποιηθούν ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να υλοποιηθούν αλλά και να δρομολογηθούν σημαντικές αναπτυξιακές δράσεις που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. «Η προσπάθειά μας αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να καταφέρουμε να εντάξουμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 65 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που κατατάσσει το Δήμο Γρεβενών σε πρώτο αυτοδιοικητικό οργανισμό σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Σε αντίθεση με την ΠΕ Γρεβενών η οποία κατατάσσεται ουραγός σε αυτό το τομέα».

Ειδικά για το ορεινό τμήμα του Νομού Γρεβενών ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα, στην Βελτίωση της Δημοτικής Οδού Αγίας Παρασκευής- Βασιλίτσας, στον Εκσυγχρονισμό και Επέκταση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας (το επόμενο διάστημα αναμένεται να κατατεθεί ο φάκελος για έγκριση χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Διαρθρωτικό Ταμείο), αλλά και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, όπως οικιστικές αναπλάσεις και αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης».

Οι ετεροδημότες παρότρυναν τον κ Κουπτσίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά προκειμένου να κάνουν πράξη το όραμά τους για το Δήμο Γρεβενών, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης τους προς τον ίδιο και την παράταξη ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨.

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 2 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 3
ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 4ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 1
ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.