Η 33χρονη που έκανε άρση βαρών μέχρι τρεις μέρες πριν γεννήσει – Δείτε τις φωτογραφίες
egkuosΌλες οι γυναίκες κάνουν κάποιας μορφής προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες πριν φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Η Meghan Umphres Leatherman από την Αριζόνα επέλεξε μία, χωρίς αμφιβολία, ασυνήθιστη μορφή προετοιμασίας: συνέχισε να προπονείται σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και σήκωνε βάρη μέχρι τρεις ημέρες πριν γεννήσει.

Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην CrossFit προπόνησή της, που συνδυάζει άρση βαρών, ασκήσεις με αντιστάσεις και αερόβια γυμναστική- που σήκωσε βάρη ακόμα και την ημέρα που άρχισε το σώμα της να ετοιμάζεται για τον τοκετό και έσπασε ρεκόρ μια ανάσα πριν τη γέννα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 33χρονη Meghan συνέχισε, όσο ήταν έγκυος, να πηγαίνει τέσσερις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, να περπατά σχεδόν πέντε χιλιόμετρα τη μέρα με τον σκύλο της και να κάνει πεζοπορία 6,5 χιλιομέτρων κάθε εβδομάδα στο βουνό.

Η δραστηριότητά της αυτή, λέει, όχι μόνο δεν έβλαψε το μωρό της αλλά εξασφάλισε καλύτερη υγεία και στις δυο τους και διευκόλυνε την εγκυμοσύνη της.

Στις 3 Μαΐου έγινε μαμά της Florence Germaine και σε τρεις εβδομάδες εκτιμά πως θα έχει επιστρέψει στο γυμναστήριο.
«Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως μπορώ να επιστρέψω», εξηγεί. «Δεν θα άφηνα ποτέ την προπόνησή μου, η καλή φυσική μου κατάσταση με βοήθησε και να συλλάβω αλλά και να έχω μια καλή εγκυμοσύνη», τονίζει.

Μάλιστα, όπως λέει, η άρση βαρών τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τις πρωινές ναυτίες.

«Αρχικά η οικογένειά μου δεν συμφωνούσε», προσθέτει, «αλλά τους διαβεβαίωνα πως είχα το ‘οκ’ από τον γιατρό μου. Ένιωθα καλά οπότε γιατί να σταματήσω;»

Τρεις μέρες πριν γεννήσει, η Meghan πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ σηκώνοντας 97 κιλά.

«Αν είχα κάποιο πρόβλημα στην καρδιά ή στην πίεσή μου ή ο,τιδήποτε που θα έδειχνε κάποιο πρόβλημα στο μωρό προφανώς θα λειτουργούσα διαφορετικά», προσθέτει. «Αλλά η προπόνηση με έκανε να νιώθω πιο υγιής και πιο έτοιμη. Είχα μια εύκολη γέννα, έσπρωξα για λιγότερο από είκοσι λεπτά και καλωσόρισα την κόρη μου. Μια γυναίκα δεν θα πρέπει να δέχεται κριτική επειδή προσπαθεί να διατηρείται σε φόρμα και υγιής. Αυτό με βοήθησε να έχω εύκολη εγκυμοσύνη κι εύκολο τοκετό. Πιστεύω πως οι γυναίκες δεν θα πρέπει να θεωρούν την εγκυμοσύνη δικαιολογία για να τεμπελιάζουν».

Δείτε τις φωτογραφίες

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.