ΠΟΡΝΕΙΑΣε …οικογενειακή, στην κυριολεξία, επιχείρηση είχε μετατρέψει το κύκλωμα πορνείας στο οποίο ήταν αρχηγός ένας 45χρονος αστυνομικός, αφού εξέδιδε, μέσω ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου, ακόμη και τη Ρωσίδα σύζυγό του. Η …δεύτερη όμως δουλειά του έγινε αντιληπτή και αφού συνελήφθη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Για την υπόθεση, η οποία αποκαλύφθηκε χθες, συνελήφθησαν άλλος ένας άνδρας και δυο γυναίκες, ενώ σε έρευνες που έγιναν κατασχέθηκαν 11.235 ευρώ, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 13 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα από τη Ρωσία φέρεται να εδέχετο πελάτες ακόμη και στο ίδιο της το σπίτι…

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού, ο οποίος παλιότερα είχε υπηρετήσει και στη φρουρά υπουργού, βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Σε ...οικογενειακή είχε μετατρέψει την επιχείρηση πορνείας αστυνομικός, εκδίδοντας και τη γυναίκα του

Ακόμη αναζητείται ένας 51χρονος, που βοηθούσε το κύκλωμα στο να …επεκτείνει της δραστηριότητές του.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κύκλωμα δραστηριοποιείτο στην πορνεία το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.