Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιώργος Δακής και ο Γιάννης Γιάτσιος σε Δ. Διαμερίσματα του Ν.Γρεβενών (εικόνες)

10 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ σε  Παναγιά, Παλιουργιά,  Δήμητρα και Καρπερό..

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2Την Παρασκευή 09-05-2014 παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία των πολιτών για την Δυτική Μακεδονία » κ. Γιώργου Δακή συνέχισε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάννης Γιάτσιος συνοδευόμενους από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του στις τοπικές κοινότητες της Παναγιάς, της Παλιουργιάς, της Δήμητρας και του Καρπερού.

Στα πλαίσια των επαφών αυτών τόνισε την ανάγκη συστράτευσης και συμπόρευσης με βήματα αποφασιστικά, που σαν βάση θα έχουν την ευθύτητα, την αμεσότητα και τη συνέχεια.

“Είμαι ένας από εσάς, ζω την καθημερινότητα των Γρεβενών και θα παλέψω μαζί σας για να την βελτιώσω „ ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του, που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και εγκαρδιότητα.

Δείτε εικόνες:

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1

This entry was posted on Σάββατο, 10 Μαΐου, 2014 at 22:57 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply