Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου και Επικεφαλής του Συνδυασμού ¨Μαζί συνεχίζουμε¨ κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Δ. Διαμερίσματα…

10 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Σε  Μηλιά, Μικρό Σειρήνι, Μεγάλο Σειρήνι και Αμυγδαλιές: “Δρομολογείται οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης”

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ“Την οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζουν τα Τοπικά Διαμερίσματα του βορείου τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Γρεβενών αλλά και της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειωτών, έχει δρομολογήσει ήδη η σημερινή Δημοτική Αρχή” .

Αυτό διαβεβαίωσε στους κατοίκους των Τοπικών Διαμερισμάτων Μηλιάς, Αμυγδαλιών, Μικρού και Μεγάλου Σειρηνίου ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο κ. Κουπτσίδης επισκέφθηκε τα εν λόγω Τοπικά Διαμερίσματα την Παρασκευή στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να αναπτύξει τις θέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη μέρα του Δήμου Γρεβενών.

Κάνοντας λοιπόν ειδική αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα επεσήμανε στους κατοίκους ότι ήδη η οριστική λύση του προβλήματος της ύδρευσης έχει δρομολογηθεί καθώς έχει ήδη προενταχθεί και αναμένεται να εκτελεστεί μέσω του ΕΣΠΑ το μεγάλο έργο της Αντικατάστασης του Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης. ¨Επενδύουμε σε αυτό το έργο το οποίο θα δώσει επαρκείς ποσότητες ποιοτικού νερού σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα που σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ παράλληλα θα μειώσει κατακόρυφα και το κόστος των λογαριασμών ύδρευσης καθώς το νερό θα φτάνει πλέον στα σπίτια των κατοίκων με φυσική ροή¨, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨Μαζί Συνεχίζουμε¨ δεν παρέλειψε να εκφράσει την απορία του για την πολιτική που ακολούθησε ο πρώην Δήμος Αγίου Κοσμά στην προ Καλλικράτη εποχή, να κόψει το νερό από τα χωριά του πρώην Δήμου Ηρακλειωτών και του βορείου τμήματος του πρώην Δήμου Γρεβενών προκειμένου να δώσει 1100 κυβικά μέτρα νερού την ημέρα σε 7 χωριά του Δήμου Βοιου.

Ειδικά δε για τις Αμυγδαλιές, ο κ. Κουτπσίδης δεσμεύτηκε ότι την επόμενη περίοδο θα προγραμματιστεί και θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ ένα ολοκληρωμένο έργο και για την εξασφάλιση επαρκών ποσοτήτων νερού και για την άρδευση, μιας και το εν λόγω χωριό είναι το πλέον παραγωγικό χωριό του Δήμου σε δενδρώδεις καλλιέργειες. ¨Νομίζω ότι θα πρόκειται για την πλέον σημαντική παρέμβαση στην περιοχή που θα δώσει νέα προοπτική στην αναπτυξιακή προοπτική του πρωτογενή τομέα¨, σημείωσε χαρακτηρισρικά ο κ. Κουπτσίδης.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του ο κ. Κουπτσίδης έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους των χωριών, οι οποίοι κυριολεκτικά κατέκλυσαν τους χώρους που πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις, εκφράζοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς τον σημερινό και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και τον συνδυασμό του.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 30 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 29 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 28 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 27 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 26 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 25 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ

This entry was posted on Σάββατο, 10 Μαΐου, 2014 at 22:30 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply