Ιστορίες… προεκλογικής τρέλας
LEWFOEIOΣκηνές απείρου κάλλους (και προεκλογικής… τρέλας) εκτυλίχθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης κατέφυγε στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ζητώντας τη βοήθειά του – όχι εν όψει ευρωεκλογών, αλλά επειδή έχει μπλεξίματα με την Τροχαία!…

Όπως γράφει το «Έθνος», άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης σταμάτησαν στην είσοδο της πόλης το… λεωφορείο με το οποίο ο Γιώργος Χατζημαρκάκης πραγματοποιεί την προεκλογική του καμπάνια. Πρόκειται για ένα παλιό κλασικό αγγλικό λεωφορείο, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα αρκετά… φαντεζί αυτοκινούμενο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες».

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ένας από τους τροχονόμους ενημέρωσε τον οδηγό του λεωφορείου ότι απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει γι’ αυτό εντολή εισαγγελέα! Μια δικηγόρος, εκπροσωπώντας το κόμμα του Γιώργου Χατζημαρκάκη, προσέφυγε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και εκεί η υπόθεση… μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός μάλλον νόμιζε ότι το λεωφορείο μετέφερε… οπαδούς κάποιας ομάδας και επικαλέστηκε σχετική εντολή του αθλητικού εισαγγελέα. Έτσι, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης έθεσε το ζήτημα στον δήμαρχο της πόλης, αν και τα στελέχη του κόμματός του προσπαθούσαν μάλλον να «χαμηλώσουν» το θέμα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.