ΠΑΟΚ -(Φωτογραφία:  ICON ) Στην άδεια, λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Το πρώτο «τρίποντο» του «δικεφάλου» του Βορρά στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται προήλθε από τα γκολ των Νάτχο (40΄ πεν.), Στοχ (44΄) και Βούκιτς (86΄).

Τέσσερα λεπτά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετά για να επιβάλει ο ΠΑΟΚ το ρυθμό του και να πετύχει σ’ αυτό το διάστημα δυο γκολ που του έδωσαν καθαρό προβάδισμα νίκης. Η αρχή έγινε στο 40’ με τον Νάτχο να αξιοποιεί το πέναλτι που καταλόγισε ο Κουκουλάκης, μετά το χέρι του Λαζαρίδη στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα. Το γκολ αυτό έδωσε την αίσθηση της υπεροχής στους γηπεδούχους, που στο 44’ διπλασίασαν τις επιτυχίες τους με πολύ όμορφο γκολ από το Στοχ.

Με το 2-0 υπέρ του ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συντηρητικά στο β΄ ημίχρονο κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να απλωθεί επιθετικά και να πλησιάσει στο γκολ, φτάνοντας σε μεγάλη ευκαιρία στο 49’ με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Ο Γιώργος Παράσχος θέλοντας να ενισχύσει την μεσαία γραμμή, πέρασε στον αγώνα τον Ούμπιδες και ως ένα σημείο βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του, αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ παρά την απουσία των Σκόνδρα, Ινσαουράλδε, κράτησε μακριά τους επιθετικούς των «κυανόλευκων». Ο Ατρόμητος προσπάθησε και συνέχισε να παίζει επιθετικά. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος απείλησε ξανά την εστία του ΠΑΟΚ στο 66’ και αυτή την φορά η κεφαλιά θα έβρισκε στόχο αν δεν έδιωχνε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γλύκος.

Κοντά στο γκολ έφτασε και ο ΠΑΟΚ στο 70,’ όταν ο Λίνο με διπλή προσπάθεια απείλησε την εστία του Τσέναμο. H αθηναϊκή ομάδα πλησίασε ξανά στη μείωση του σκορ για τελευταία φορά με τον Καραμάνο στο 82’, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά δε βρήκε τη μπάλα κι αυτή έφυγε άουτ. Το ματς τελείωσε οριστικά στο 86΄ ο Σέρβος Ζβόνιμιρ Βούκιτς με άψογο πλασέ (3-0).

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Kάτσε – Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λίνο (88’ Πόζογλου), Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (60’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (75’ Σπυρόπουλος), Αθανασιάδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Παράσχος): Τσέναμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταβλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (46’ Oύμπιδες), Δημούτσος, Γεωργίου (68’ Ναπολεόνι), Γκαρσία (74’ Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.