ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ…

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2Την Τρίτη 6 Μαΐου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάννης Γιάτσιος και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία» συνάντησαν τους συμπατριώτες μας στις δημοτικές κοινότητες Δοξαρά, Μικρού και Μεγάλου Σειρηνίου και Αμυγδαλέων.

Η ανταπόκριση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών υπήρξε ενθουσιώδης και ο κ.Γιάτσιος εξέφρασε την αισιοδοξία του. Ο ίδιος επανέλαβε ότι επιθυμία και στόχος όπως και στη θητεία του ως Περιφερειακός Σύμβουλος ήταν και είναι η συνεχής επαφή με τους συμπολίτες και μέσα από αυτή η καθιέρωση ενός νέου πολιτικού ήθους αμεσότητας , ειλικρίνειας και αποτελεσματικότητας.

Κάλεσε τέλος τους παρευρισκόμενους να κρίνουν αντικειμενικά με γνώμονα το ήθος και την αδιάλειπτη παρουσία στα πολιτικά πράγματα του τόπου για την παγίωση της Περιφέρειας Γρεβενών σε τροχιά οργάνωσης και ανάπτυξης.

Δείτε εικόνες:

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.