Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης θέλει να πετύχει απόψε ο Παναθηναϊκός
panathinaikos 2014Τέλος στο σερί των δύο αγώνων χωρίς νίκη επιθυμεί να βάλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο αποψινός αγώνας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ο επόμενος στη Λεωφόρο είναι σημαντική για την ομάδα του Αναστασίου, ώστε να πετύχει τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε, αυτό δήλωσε και ο Έλληνας τεχνικός στη Nova πώς θέλει το «τριφύλλι» να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια με τους Αρκάδες, κάτι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ελπίζουν πως την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 42χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Χουχούμης.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Ζέκα και Αμπέντ (ή Πράνιτς) εσωτερικούς μέσους. Ο Ατζαγκούν θα αγωνιστεί μπροστά από το επιθετικό δίδυμο Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ντίνας, Δώνης, Λαγός και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Καρέλης και Νάνο.

Ο πρώτος προκειμένου να πάρει ανάσες για τη συνέχεια κι ο δεύτερος διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για φουλ δράση, μετά το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.