διαιταΓια το ραντεβού που δεν περιμένατε να σας ζητήσει αλλά τελικά το έκανε, την απρόσμενη επαγγελματική συνέντευξη και το πάρτυ έκπληξη για το οποίο σας ειδοποίησαν μόλις τρεις ώρες πριν, έχετε την ανάγκη να αδυνατίσετε ΤΩΡΑ.

Χωρίς την ύπαρξη διαστημικού θαλάμου που σας αδυνατίζει άμεσα και αποτελεσματικά και χωρίς τη βοήθεια χημικών ουσιών που θα σας κάνουν να περάσετε το επόμενο τρίωρο στην τουαλέτα, υπάρχουν τρόποι να αδυνατίσετε –έστω εικονικά- και να ανταπεξέλθετε στο ύψος των περιστάσεων.

Πριν όμως δοκιμάσετε τις παρακάτω συμβουλές να θυμάστε πως το μεγαλύτερο διαιτητικό ατού σας είναι η αυτοπεποίθησή σας και το γεγονός ότι δεν θα επιτρέπετε σε κανέναν να σας τη ρίχνει. Όταν χαμογελάτε και είστε σίγουρη για τον εαυτό σας, έχετε τέτοιο αέρα που δύσκολα θα βρείτε κάποιον να σας αντισταθεί, παρά τα μερικά παραπάνω κιλά.

1. Μην καμπουριάζετε

Δοκιμάστε τη στάση του σώματός σας μπροστά στον καθρέφτη και θα δείτε πόσο διαφορετική είστε, όταν καμπουριάζετε από το να διατηρείτε πίσω τους ώμους σας, την πλάτη σας ίσια και τη στάση σας ορθή. Όταν δεν κατανέμετε ισότιμα το βάρος σας σε όλο σας το σώμα, δείχνετε πιο βαριά απ’ ότι πραγματικά είστε, ενώ αν στέκεστε ίσια δεν καταπονείτε την πλάτη σας και σε ανατομικό επίπεδο.

2. Φοράτε το σωστό μέγεθος στηθόδεσμου

Το λάθος νούμερο σουτιέν είναι ένα από τα συνηθέστερα λάθη που κάνουν  τα κορίτσια και αλλοιώνουν τις αναλογίες του σώματός τους. Το μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που πραγματικά φοράτε, το μόνο που καταφέρνει είναι να σας δείχνει πιο ογκώδη και δεν κολακεύει σε καμία περίπτωση. Αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω σε ένα κατάστημα εσωρούχων  και με τη βοήθεια των πωλητριών, θα καταλήξετε στο ιδανικό μέγεθος στηθόδεσμου για εσάς.

3. Δοκιμάστε κορσέ

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή, αλλά έχει αποτελέσματα και αν μη τι άλλο το χρησιμοποιούν όλοι οι διάσημοι στο Hollywood. Ο ελαστικός κορσές θα σας γλιτώσει από μερικά εκατοστά στη μέση και δεν θα έχετε το άγχος να ρουφάτε την κοιλιά σας. Προτιμήστε τον κορσέ για το επάνω μέρος του σώματος καλύτερα και όχι κάτι που θα μοιάζει με την σκελέα του παππού σας.

4. Μαυρίστε

Το μαύρισμα είναι γνωστό ότι αδυνατίζει. Γιατί άλλωστε να περνάνε όλοι τόσο χρόνο ξαπλωμένοι ανάσκελα και μπρούμυτα στον ήλιο κάθε καλοκαίρι. Πριν όμως κλείσετε ραντεβού με το ινστιτούτο για τεχνητό μαύρισμα, δοκιμάστε τις κρέμες μαυρίσματος που θα κάνουν τα πόδια σας να μοιάζουν μακρύτερα, ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να φορέσετε κάτι κοντό, πιο οικονομικά και περισσότερο ακίνδυνα.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, μην το παρακάνετε και βρείτε ένα χρώμα που να μην αποκλίνει πολύ από το χρώμα των ποδιών σας και του υπόλοιπου σώματος. Ο στόχος μας είναι το αισθητικά ωραίο και όχι το αστείο.

5. Σηκώστε τα μαλλιά σας ψηλά

Όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά δείχνετε ψηλότερη και πιο αδύνατη. Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά είναι όλα θέμα οπτικής και μόνο αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε τη διαφορά. Έχετε μονάχα υπόψη σας, πως η αλογουρά κάνει καλύτερο εφέ από τον κότσο.

6. Ξεφουσκώστε

Η φουσκωμένη και πρησμένη κοιλιά ταλαιπωρεί πολλά κορίτσια, αλλοιώνοντας τις αναλογίες του σώματός τους, χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού δεν πρόκειται για πραγματικό λίπος, αλλά για σκέτο αέρα. Για να μειώσετε το φούσκωμα αποφύγετε τροφές που προκαλούν αέρια, το πολύ αλάτι και πίνετε νερό σα να μην υπάρχει αύριο. Το πολύ νερό θα σας οδηγήσει μεν σε πολλαπλές επισκέψεις στην τουαλέτα, αλλά αν μη τι άλλο θα σας ξεφουσκώσει.

7. Γυμναστείτε

Οι τονωτικές ασκήσεις πιάνουν πάντα τόπο και έχουν πάντα άμεσα αποτελέσματα. Υπάρχουν προγράμματα που εστιάζουν στην τόνωση των μυών του στομάχου, αφού εκεί συνήθως εντοπίζεται το πρόβλημα. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε βάρη κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και για το γενικό καλό σας συνεχίστε την άσκηση και πέρα του 24ώρου στόχου, για μακροχρόνια αποτελέσματα.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.