Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι πρώτες αληθινές φωτογραφίες του iPhone6

Μάιος 6th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Χθες το βράδυ δύο ιστότοποι (www.nowhereelse.fr και www.Macitynet.it) που στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί σε διάφορες αποκαλύψεις, μας προσέφεραν τις πρώτες αληθινές φωτογραφίες!
iphone 6

Εδώ και μήνες, δεκάδες φωτογραφίες που υποστηρίζουν ότι αφορούν το μελλοντικό iPhone6 κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα site. Οι περισσότερες δεν είναι τίποτε άλλο από ευσεβείς πόθους σχεδιαστών ή και δολώματα από την Apple για να δει τις αντιδράσεις του κοινού.

 

 

Χθες το βράδυ όμως, δύο ιστότοποι (www.nowhereelse.fr και www.Macitynet.it) που στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί σε διάφορες αποκαλύψεις, μας προσέφεραν τις πρώτες αληθινές φωτογραφίες!

Το προϊόν που έχουν στα χέρια τους ένα πιστό μη λειτουργικό αντίγραφο του τηλεφώνου, από αυτά που η apple παραχωρεί σε εταιρίες δημιουργίας αξεσουάρ, ώστε να εξασφαλίσει ότι με την παρουσίαση του μοντέλου, τα καταστήματα ανά τον κόσμο θα έχουν ήδη έτοιμες θήκες κλπ.

Οι φωτογραφίες και οι συγκρίσεις με το iPhone5 και 5s αλλά και με το iPhone4, επιβεβαιώνουν αναφορές που ήθελαν το νέο μοντέλο να έχει επανασχεδιαστεί ολικά, με μετακίνηση των κουμπιών του ήχου, του on/off κλπ.

Σύμφωνα με αυτές τις φωτογραφίες, το iPhone6 θα είναι λεπτότερο, με οθόνη 4.7 ιντσών και το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι αν η Apple θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει μία οθόνη με τόσο λεπτό πλαίσιο/κάδρο σαν αυτό που έχει αποκαλυφθεί σε κάποιες φωτογραφίες ή την πιο συμβατική που φαίνεται στις φωτογραφίες του άθρου.

Οπως και να έχει το πράγμα πάντως, η αποκάλυψη πλησιάζει και φαίνεται ότι ακόμα και η Apple θέλει -χωρίς να αποκαλύψει το προϊόν- να δώσει στους πιθανούς πελάτες της μία εικόνα για το νέο μοντέλο ώστε να μην αλλαξοπιστήσουν στο ενδιάμεσο!

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 6th, 2014 at 17:25 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply