Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με άδεια εισαγγελέων στη Βουλή την Τετάρτη ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής

6 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Στ. Μπούκουρα – Θα τοποθετηθούν επί της νέας αίτησης για άρση της ασυλίας τους

ΓΕΡΜΕΝΗΣΓια πρώτη φορά στα πολιτικά και δικαστικά χρονικά, βουλευτές θα μεταφερθούν στην Βουλή για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, φορώντας χειροπέδες αφού είναι ήδη προφυλακισμένοι.

Καθώς άδεια να μεταχθεί στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη έδωσαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς στον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Στάθη Μπούκουρα.

Ετσι ο Γ. Γερμενής που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και ο Στ. Μπούκουρας που βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια επί του νέου αιτήματος για την άρση της ασυλίας τους, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη θα συζητηθούν και οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Νίκου Μίχου.

This entry was posted on Τρίτη, 6 Μαΐου, 2014 at 10:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply