Συνεχίζεται η επιχείρηση της κυβέρνησης στις ανατολικές πόλεις
oukraniaΣυνεχίζεται ο διπλωματικός πόλεμος Κιέβου και Μόσχας μετά τον τραγικό θάνατο 39 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο φλεγόμενο κτήριο των συνδικάτων στην Οδησσό.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, διεμήνυσε ακόμα μια φορά προς το Κίεβο να σταματήσει τον πόλεμο που έχει κηρύξει στους ίδιους τους πολίτες της Ουκρανίας.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, όπου τόνισαν τη σημασία που έχει να αναληφθεί «αποτελεσματική δράση από τη διεθνή κοινότητα» για να αποκλιμακωθεί η ένταση στη χώρα, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Ουκρανίας κατήγγειλε εκ νέου τη Ρωσία πως με δυνάμεις που έχει στείλει στο έδαφός της επιχειρεί τη συνεχή αποσταθεροποίηση της χώρας του: «Η Ρωσία έστειλε κάποιους εδώ για να προκαλέσουν το χάος όμως η χώρα πρέπει να ενωθεί και να συμφιλιωθεί για να μη δώσει στους τρομοκράτες που στηρίζει η Μόσχα την ευκαιρία να διχάσουν το λαό μας»

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.