μαρια παπαγεωργίουΗ Μαρία Παπαγεωργίου θα βρεθεί για μία ακόμη (τελευταία) παράσταση την Δευτέρα 12 Μαΐου στον “Σταυρό του Νότου“.

Η ίδια η Μαρία λέει: “Είμαι η Μαρία. Αυτή που γράφει μουσικές στο δωμάτιό της. Η συνοδοιπόρος του Αλέξανδρου που μαζί φτιάξαμε τόσα τραγούδια. Η Μαρία -μικρή- που χόρευε την Αμερικάνικη ποπ των 90’s. Η ενήλικη που λάτρεψε τον ερωτικό Θεοδωράκη και τον γεμάτο εικόνες Θανάση Παπακωνσταντίνου. Εκείνη που ‘χει ρίζες από τον Πόντο, μεγάλωσε στα Γρεβενά και στη διαδρομή προς Αθήνα, γνώρισε την Camille και τον Jackson, χόρεψε σε funk ρυθμούς και λάτρεψε τις απρόσμενες διασκευές. Κουβαλώ και μεταφέρω όσα με μεγάλωσαν και στο πέρασμα του χρόνου κρατήθηκαν ζωντανά μέσα μου. Όλα αυτά γίνονται παράσταση και ανεβαίνουν στο club του Σταυρού του Νότου.

Με τη βοήθεια και την υποστήριξη 4 εξαιρετικών μουσικών: Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα, Αγγελος Παπαδάτος: Κοντραμπάσο, Σταύρος Ρουμελιώτης: Ηλεκτρική Κιθάρα, Χρήστος Τόλης: Πιάνο, Πλήκτρα,

Τέλος, ευχαριστώ την Ελευθερία Ανθη για την εικαστική υποστήριξη της παράστασης, και τους Δημήτρη Βραχνό και Κάλλια Καρυάμη για την επιμέλεια της παραγωγής.”

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Μαρίας Παπαγεωργίου στο Facebook εδώ.

Σταυρός του Νότου Club Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος Τηλέφωνο: 210 9226975
 

musicpaper

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.