Μεγάρου, Αναβρυτών, Ζιάκα, Σπηλαίου, Προσβόρου, Αλατόπετρας, Πανοράματος, Λάβδας και Πολυνερίου…
DSC_0094

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας, ένα έργο το οποίο κάποιοι, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν και προσπαθούν ακόμη και σήμερα που διεκδικούν την ψήφο σας, να μειώσουν και να απαξιώσουν και που στις ομιλίες τους απευθυνόμενοι σε εσάς αναφέρονται συνεχώς σε αυτό. Διαψεύδουν καθημερινά οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Οι συνεχείς αναφορές τους στις μέχρι σήμερα δράσεις μας, αποδεικνύει ότι και έργο έχουμε υλοποιήσει και έργα καινοτόμα έχουμε εντάξει, όπως είναι το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα, ένα έργο Σημαία στην επίσημη λίστα του ΕΣΠΑ. Έργα τα οποία θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας, αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Μεγάρου, Αναβρυτών, Ζιάκα, Σπηλαίου, Προσβόρου, Αλατόπετρας, Πανοράματος, Λάβδας και Πολυνερίου την Κυριακή 5 Μαΐου 2014, στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους πολίτες.

Ασχολούνται τόνισε με το έργο μας γιατί οι ίδιοι δεν έχουν ούτε σχέδιο, ούτε όραμα για το Δήμο Γρεβενών. Γιατί οι ίδιοι δεν έχουν να κάνουν καμία αναφορά στο έργο τους, γιατί πολύ απλά δεν έχουν έργο για να σας το παρουσιάσουν.

Εμείς αποδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι και όραμα είχαμε και σχέδιο για το Αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου μας και σας το παρουσιάσαμε αναλυτικά στους απολογισμούς μας.

Με διαφάνεια παντού και για τα πάντα και με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου συμπολίτη μας φροντίσαμε ώστε οι δημότες μας να είναι ενημερωμένοι για όλα όσα έγιναν και γίνονται στο Δήμο. Γιατί εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε. Λέμε τα πάντα στο φως.

Στη συνέχεια ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου. Καταφέραμε τόνισε να νοικοκυρέψουμε οικονομικά το Δήμο Γρεβενών από τα τεράστια οικονομικά βάρη που μας κληρονόμησε ο Καλλικρατικός Δήμος. Χρέη που προέρχονταν από κακοδιαχείριση των οικονομικών των πρώην Δήμων και των επιχειρήσεων. Καταφέραμε επίσης να βάλουμε τέλος σε παθογένειες των παρελθόντων ετών. Επιλέξαμε όλα αυτά τα χρόνια το δρόμο της ευθύνης, της συνέπειας και της αποτελεσματικότητας. Εργασθήκαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Φυσικά κάναμε και λάθη. Και για τα λάθη μας σας ζητάμε συγγνώμη. Μόνο όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη. Εμείς τολμήσαμε και θα ξανατολμήσουμε, κόντρα σε όλους αυτούς που με κάθε τρόπο προσπαθούσαν και προσπαθούν ακόμη και σήμερα να απαξιώσουν κάθε μας προσπάθεια.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέρθηκε στην σύνθεση του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» τονίζοντας ότι το στελεχώνουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών. Άνθρωποι καταξιωμένοι ο κάθε ένας στον τομέα του με διάθεση και μεράκι για προσφορά. Με τους ανθρώπους αυτούς τόνισε και Μαζί με εσάς και όλοι την κοινωνία των Γρεβενών θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Δείτε εικόνες:

 

DSC_0060 DSC_0065 DSC_0070 DSC_0087 DSC_0090 DSC_0094 DSC_0111 DSC_0113 DSC_0116 DSC_0124 DSC_0130 DSC_0138 DSC_0174

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.