Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει τη Δευτέρα 12 Μαϊου στο club του Σταυρού του Νότου για μια αποχαιρετιστήρια παράσταση… (video)

5 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

μαρια παπαγεωργίουΗ Μαρία Παπαγεωργίου θα βρεθεί για μία ακόμη (τελευταία) παράσταση την Δευτέρα 12 Μαΐου στον “Σταυρό του Νότου“.

Η ίδια η Μαρία λέει: “Είμαι η Μαρία. Αυτή που γράφει μουσικές στο δωμάτιό της. Η συνοδοιπόρος του Αλέξανδρου που μαζί φτιάξαμε τόσα τραγούδια. Η Μαρία -μικρή- που χόρευε την Αμερικάνικη ποπ των 90’s. Η ενήλικη που λάτρεψε τον ερωτικό Θεοδωράκη και τον γεμάτο εικόνες Θανάση Παπακωνσταντίνου. Εκείνη που ‘χει ρίζες από τον Πόντο, μεγάλωσε στα Γρεβενά και στη διαδρομή προς Αθήνα, γνώρισε την Camille και τον Jackson, χόρεψε σε funk ρυθμούς και λάτρεψε τις απρόσμενες διασκευές. Κουβαλώ και μεταφέρω όσα με μεγάλωσαν και στο πέρασμα του χρόνου κρατήθηκαν ζωντανά μέσα μου. Όλα αυτά γίνονται παράσταση και ανεβαίνουν στο club του Σταυρού του Νότου.

Με τη βοήθεια και την υποστήριξη 4 εξαιρετικών μουσικών: Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα, Αγγελος Παπαδάτος: Κοντραμπάσο, Σταύρος Ρουμελιώτης: Ηλεκτρική Κιθάρα, Χρήστος Τόλης: Πιάνο, Πλήκτρα,

Τέλος, ευχαριστώ την Ελευθερία Ανθη για την εικαστική υποστήριξη της παράστασης, και τους Δημήτρη Βραχνό και Κάλλια Καρυάμη για την επιμέλεια της παραγωγής.”

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Μαρίας Παπαγεωργίου στο Facebook εδώ.

Σταυρός του Νότου Club Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος Τηλέφωνο: 210 9226975
 

musicpaper

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Μαΐου, 2014 at 22:45 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply