Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου σε Δημοτικά Διαμερίσματα των Γρεβενών

5 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 8Μέσα σε κλίμα ευρείας αποδοχής συνέχισε τις επισκέψεις του σε δημοτικές κοινότητες των Γρεβενών ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία» .

Την Κυριακή 4 Μαΐου, το πρωί επισκέφτηκε την Λάβδα, το Περιβολάκι, το Ζιάκα και το Σπήλαιο, ενώ το απόγευμα συνάντησε τους κατοίκους των Πριονιών, της Καλλιθέας, του Μικρολιβάδου και της Κρανιάς.

Η ένθερμη υποδοχή των παραπάνω και όχι μόνο κοινοτήτων είναι αυτή που ενδυναμώνει την θέληση και την πίστη για αγώνα αλλά δημιουργεί και ένα όλο και αυξανόμενο αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητας, συνέχειας και συνέπειας στην πορεία για μια αναβαθμισμένη Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Δείτε εικόνες:

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 10 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 9 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 8 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Μαΐου, 2014 at 19:33 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply