Με «προίκα» το «5 νίκες σε 6» ματς και αυτοπεποίθηση στα ύψη, η ομάδα των Γρεβενών χωρίς απουσίες θέλει το τρίποντο σωτηρίας με τη Δόξα Πενταλόφου εντός. Τι δηλώνει στο dokari ο έμπειρος στόπερ

ΠΥΡΣΟΣ -DOKARI.GRΠρόσκληση του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ Γρεβενών:
Λίγες στροφές πριν τον τερματισμό του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ και η ομάδα της πόλης μας, ο ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, βρίσκεται ένα βήμα κοντά στην πολυπόθητη παραμονή. Εμπόδιά του στη δύσκολη αυτή προσπάθεια οι ανταγωνίστριες ομάδες των ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ και ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
Σήμερα Κυριακή 4 Μαίου ο Πυρσός υποδέχεται την πρώτη εξ αυτών και η νίκη θεωρείται επιβεβλημένη.
Παίκτες, διοίκηση και προπονητής , ενωμένοι σαν γροθιά είναι έτοιμοι για τη μάχη των μαχών.
Ο κόσμος της ομάδας μας καλείται να επιβεβαιώσει, με την παρουσία του, το σύνθημα της νίκης. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ…ΟΛΟΙ συμμέτοχοι στη μεγάλη προσπάθεια.
Οι φίλαθλοι των Γρεβενών, με το θερμό ταπεραμέντο τους, μπροστάρηδες της νίκης. Δίνουμε ένα ηχηρό και αγωνιστικό ΠΑΡΩΝ.
Ο αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 5 το απόγευμα.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Με «προίκα» το «5 νίκες σε 6» ματς και αυτοπεποίθηση στα ύψη, η ομάδα των Γρεβενών χωρίς απουσίες θέλει το τρίποντο σωτηρίας με τη Δόξα Πενταλόφου εντός. Τι δηλώνει στο dokari ο έμπειρος στόπερ.

Πήρε φόρα ο Πυρσός Γρεβενών, που με συγκομιδή… πρωταθλητισμού στα έξι τελευταία ματς, 15 βαθμούς (μόνη ήττα με Οικονόμο) πλασαρίστηκε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και δείχνει φαβορί για την παραμονή στα τέσσερα τελευταία ματς. Η ψυχολογία και το πρόγραμμα είναι τα ατού των πράσινων, με τον έμπειρο στόπερ, Στέφανο Σκέντο να μιλά στο dokari.gr για τον κυριακάτικο «τελικό» με τη Δόξα Πενταλόφου, μια ομάδα με ίδιες βλέψεις, εντός έδρας: «Εδώ που φτάσαμε, δεν πρέπει να κάνουμε βήματα πίσω και πισωγυρίσματα. Θα είναι οδυνηρό. Πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί λοιπόν στα τέσσερα τελευταία ματς. Ακόμα δεν πετύχαμε κάτι, αλλά είμαστε κοντά. Από πριν όλα ήταν στο χέρι μας, τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν πρέπει να… χύσουμε το «γάλα» και να γκρεμίσουμε ότι χτίζαμε με τόσο κόπο. Πάση θυσία νίκη λοιπόν με τη Δόξα Πενταλόφου και κατά 95% θα είμαστε σωμένοι. Αυτό λέει η λογική και το πρόγραμμα που περιμένει εμάς, αλλά και τους ανταγωνιστές μας, που παίζουν και μεταξύ τους, στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς μετά θα έχουμε εκτός Κεραυνό Θεσπρωτικού και Δόξα Κρανούλας και ενδιάμεσα εντός τον Οδυσσέα Κορδελιού. Βεβαίως, εσύ κάνεις εύκολο ή δύσκολο ένα πρόγραμμα. Αν δεν είμαστε σοβαροί και υποτιμήσουμε αντιπάλους, θα έχουμε προβλήματα. Με τη Δόξα Πενταλόφου χρειαζόμαστε τρία πράγματα: Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, να έχουμε υπομονή και να σκοράρουμε το ταχύτερο δυνατό, για να διαφοροποιηθούν τα πλάνα του αντιπάλου. Η ψυχολογία και η έδρα είναι με το μέρος μας, οι οιωνοί δείχνουν θετικοί».

«Είμαστε ομάδα νομού, όχι… συνοικίας»
Για να συνεχίσει ο 27χρονος αμυντικός, με θητεία ακόμα σε Λάρισα, Καστοριά, Πιερικό, Βατανιακό, Εθνικό Αστέρα και Θερμαϊκό: «Το ατού του Πυρσού σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι είμαστε ομάδα που εκπροσωπεί ολόκληρο νομό, έχει άλλη δυναμική, αύρα και υποστήριξη. Το ίδιο ισχύει και την Καστοριά, χωρίς να θέλω να μειώσω τις τρεις ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, που εκπροσωπούν συνοικίες, είναι πιο στενών ορίων και μικρότερου γεωγραφικού και πληθυσμιακού βεληνεκούς. Έχουμε ιστορία και κόσμο, μια ολόκληρη πόλη μας στηρίζει. Στοίχημα για εμάς είναι να «κλείσουμε» τη χρονιά με 9 νίκες σε 10 ματς, δηλαδή να κάνουμε το «4Χ4» και να τερματίσουμε σε μια υψηλότερη θέση. Αλλά και 3 νίκες εκτιμώ ότι θα είναι αρκετές για το στόχο».

«Με τη Λάρισα άλλαξε η… μοίρα μας»
Καταλήγοντας, ο Στέφανος Σκέντος πρόσθεσε: «Η νίκη κλειδί ως τώρα είναι αυτή με την πρωτοπόρο Λάρισα. Εκεί αλλάξαμε τη… μοίρα μας!Ήταν η απαρχή της αντεπίθεσης, το έναυσμα για το σερί. Δυνάμωσε την πίστη μας. Μετά πήραμε… μπρος και ανακάμψαμε για τα καλά. Αρχίσαμε να σκοράρουμε και περισσότερο, αυτός ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Γίναμε πιο αποτελεσματικοί, ως τότε είχαμε αδυναμίες παραγωγικά. Μας είχε πάρει από κάτω και χάναμε βαθμούς στις λεπτομέρειες».
Στα αγωνιστικά, ο Πέτρος Τσούκλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον «τελικό» με τη Δόξα Πενταλόφου και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ ξεσηκωμός έχει σημάνει στον κόσμο.

dokari.gr

Η 27η αγωνιστική (04/05, 17:00)

Πυρσός Γρεβενών-Δόξα Πενταλόφου
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Πρέβεζα
Οδυσσέας Κορδελιού-Κοζάνη
Δόξα Κρανούλας-Κάστορας
Καστοριά-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Τηλυκράτης Λευκάδας-Θεσπρωτός (0-3 α.α.)
Ολυμπος Κέρκυρας-ΑΕΛ
Καμπανιακός-Εθνικός Φιλιππιάδας

Βαθμολογία (26 αγώνες)
1. AEΛ 63
————————————————-
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 53
3. Εθνικός Φιλιππιάδας 51
4. Κοζάνη 48
5. Θεσπρωτός  46
6. Καμπανιακός 45
7. Καστοριά 43
8. Πυρσός Γρεβενών 42
————————————————-
9. Οδυσσέας Κορδελιού 41
10. Δόξα Πενταλόφου 41
11. Δόξα Κρανούλας 33
12. Πρέβεζα 24
13. Κάστορας 20
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 17
15. Όλυμπος Κέρκυρας 17
16. Τηλυκράτης Λευκάδας –
*Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.