Η ομάδα του Ανατόλια χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την άνοδο...Έναν χρόνο έμεινε μακριά από την Α1 βόλεϊ των γυναικών το Ανατόλια. Μία αγωνιστική πριν από το τέλος η ομάδα του κολεγίου εξασφάλισε την άνοδο της αφού πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν για να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Ανατόλια χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την άνοδο.

Τελικά επικράτησε με 3-0 σετ επί του Ηρακλή Ιωαννίνων και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε με εξαιρετικό τρόπο τη χρονιά. Το μόνο που απομένει είναι η τελευταία αγωνιστική με το Ανατόλια να αντιμετωπίζει τον Άρη σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη γνωρίζουμε πλέον και τις τρεις ομάδες που θα παίζουν στην Α1. Πέρα από το Ανατόλια υπενθυμίζουμε ότι του χρόνου στην Α1 θα αγωνίζονται τόσο η Ηλιούπολη όσο και ο Α.Ο. Θήρας.

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις από τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών έχουν ως εξής:

ΓΣ Γρεβενών- ΓΣΓ Νίκη 3-0 (25-15, 25-17, 25-17)

Γρεβενά (Μέμτσας): Καψαχείλη, Γκούντιου, Σωτηρίου, Μητσιάνου, Αναγνωστοπούλου, Τσάτσα, Παλπάνη (λ), Τριγώνη

Νίκη Αλεξανδρούπολης (-): Βενέτη, Καλογεροπούλου, Παπάζογλου,, Δαούτη, Καράμπαλη, Βαρελά, Λυμπεροπούλου (λ), Λαμπροπούλου, Βαλσαμίδου,

ΓΣ Δράμας – ΑΣ Άρης 1-3 (25-20, 19-25, 08-25, 20-25)

ΓΣ Δράμας (Ηλιόπουλος): Ανδρεόγλου, Σουϊτμέ Β., Ηλιοπούλου Α., Καγκαδάκη, Πιτσακτσή, Μπογατίνη, Φωτεινόζογλου (λ), Σουϊτμέ Μ., Ηλιοπούλου Ελ., Γιαννίκη, Χαραλαμπίδου.

Άρης (Μπρουκς): Δαουτζόγλου, Ωρολογοπούλου, Κοτέογλου, Βελίκοβα, Γάτση, Καλανταρίδου, Διαμαντή (λ), Κοσμά, Πίττα, Μπουσνάκη, Μέλκα, Μοδιώτη,

ΑΣ Ελπίς – ΕΣΟΠ Επίκουρος  3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

Ελπίς Αμπελοκήπων (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτζα, Ιακωβίδου, Μπολέτου Μ., Μπολέτου Κ., Νώτη, Καλαντάτζε, Δάκου (λ), Παπάζογλου, Δρακουλίδου, Λουτατίδου.

Επίκουρος (Πιπερίδης): Μουμούρη, Πλούμη, Ριζοπούλου, Κεκιτζόγλου, Γιαννετάκη, Μαλκώτση, Παπαδοπούλου (λ).

ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων 3-0 (25-21, 25-21, 25-20)

ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΑΠΣ Ν. Βότση 1-3

ΑΓΣΙ (Ζαρκαλής): Τσελίκη, Καραφουλίδου, Λάγκα, Παππά, Μαγκλάρα Χρ., Μπόζιου, Γιώτη (λ), Τσαβδάρη, Χαρατζόγλου, Αθανασοπούλου,

Ναύαρχος Βότσης (Δεληγιάννη): Χατζηεφραίμογλου, Σάγκοβιτς, Λίτσιου, Λυκούδη, Κώστα, Παπαφωτίου, Καψαμπέλη (λ), Καραγιαννοπούλου, Αγγελοπούλου, Γκολέμα.

*Σήμερα  (18.00) διεξάγεται ο αγώνας ΔΑΣΩ – ΜΑΣ Νέα Γενιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.