Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σχετικά με τις αναφορές του υποψηφίου δημάρχου και αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών στο πρόσωπο του βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη…

3 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΜέσω δελτίου τύπου του υποψηφίου δημάρχου και νυν αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών ενημερωθήκαμε ότι, κατά τις προεκλογικές επισκέψεις του σε τοπικές κοινότητες του νομού, αναφέρθηκε στον Βουλευτή κ. Κοψαχείλη και το BIO.ΠA.ΓΡΕ

Γνωστοποιούμε στον ίδιο και στους πολίτες των Γρεβενών που διαφεύγει της προσοχής τους ότι, τoBIOΠAΓΡΕ είναι ανώνυμη εταιρεία στην οποία συμμετείχε η πρώην Νομαρχία Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών, ο ΕΟΜΜΕΧ και ότι μετά τη διοικητική μεταρρύθμιση (Καλλικράτης) το BIOΠAΓΡΕ ανήκει στη δικαιοδοσία και στην ευθύνη της αντιπεριφέρειας Γρεβενών.

Επίσης ενημερώνουμε όσους δεν γνωρίζουν ότι, ο κ. Κοψαχείλης ανέλαβε πρόεδρος της εν λόγο εταιρείας το 2007 και υπέβαλε την παραίτηση του, τον Σεπτέμβριο του 2009 λόγω της συμμετοχής του στις βουλευτικές εκλογές. Καλό είναι να γνωρίζει ο κ. Δασταμάνης αλλά και οι συμπολίτες μας που παραπληροφορήθηκαν από τον ίδιο ότι, αρμοδιότητα του προέδρου ήταν:

α) ο συντονισμός των απαραίτητων ενεργειών στην κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του έργου, β) η συγκεκριμένη θέση ήταν άμισθη και

γ) ο κ. Κοψαχείλης ουδέποτε υπέγραψε σύμβαση και ποτέ δεν εξέδωσε οποιουδήποτε χρηματικό ένταλμα για τις μελέτες στις οποίες αναφέρεται.

Επειδή πιστεύουμε, ότι ο Κ. Δασταμάνης (σύμφωνα με τις δηλώσεις και τα λεγόμενα του) μοιράζεται την ίδια ευαισθησία σε θέματα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος και διαφάνειας με τους πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών, απαραίτητο και χρήσιμο θα ήταν – το συντομότερο – να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που διαθέτει και γνωρίζει για τις μελέτες αλλά και να παρουσιάσει τις ενέργειες που έλαβαν χώρα κατά τη θητεία του, μια και πρόκειται για εταιρεία που ανήκει στη δική του ευθύνη και δικαιοδοσία.

Εάν κάτι διαφεύγει της προσοχής του κ. Δασταμάνη σχετικά με το BIOΠAΓΡΕ ή ακόμη κι αν αδυνατεί να αντιληφθεί θέματα της λειτουργίας του, ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Κοψαχείλης είναι πρόθυμος να τον ενημερώσει ώστε να λυθούν τυχών απορίες του και έτσι να αποφευχθεί η περαιτέρω σύγχυση που δημιούργησε – ενδεχομένως άθελά του – στην πληροφόρηση των συμπολιτών μας, για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

 

Γραφείο Τύπου

του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Σάββατο, 3 Μαΐου, 2014 at 21:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply