«Είναι ψηλότερος, φοράει περούκα, γυαλιά μυωπίας ενώ φέρει και μούσι, πιθανόν ψεύτικο», λένε
SUNERGOS MAZIWTHΣτην ταυτοποίηση του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη στη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς της Κλειτορίας Αχαΐας εστιάζει πλέον τις προσπάθειές της η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση στοιχεία που μπορούν να «προδώσουν» το δεύτερο ληστή υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στο μπουφάν του αστυνομικού που συνάντησαν και πυροβόλησαν οι δύο δράστες έξω από το υποκατάστημα.
Οι ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής αισιοδοξούν ότι στον μπουφάν του αστυνομικού υπάρχει περίπτωση να βρεθούν υπολείμματα από το DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα του δεύτερου ληστή, ο οποίος είναι μέχρι τώρα παντελώς άγνωστος στις Αρχές.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο συνεργός του Μαζιώτη είναι ψηλότερος, φοράει περούκα, γυαλιά μυωπίας ενώ φέρει και μούσι το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ψεύτικο.

Πάντως, αυτό που λένε στην αστυνομία, είναι ότι τον εγκέφαλο της ληστείας, Νίκο Μαζιώτη, φαίνεται πως τον «κάρφωσε» η πούδρα που φορούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφαίρα που έφυγε από το όπλο του χτύπησε στο πρόσωπό του και πάνω της βρέθηκαν ίχνη πούδρας και ιδρώτα.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.