Σε Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου Γρεβενών…

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 4Με έντονη την παρουσία του κόσμου και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στις Τοπικές Κοινότητες Οροπεδίου, Μεγάρου, Καληράχης, Ελευθέρου Α΄και Β΄, Βατολάκκου, Μυρσίνης, Καλοχίου και Αγάπης και στους Οικισμούς, Ασπροκάμπου, Καλαμιτσίου, Μεσολάκκου, Αγάπης και Δοξαρά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών και συναντήσεων με τους δημότες του Δήμου Γρεβενών.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, μιλώντας στους κατοίκους, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον ίδιο και τα στελέχη του συνδυασμού του με ιδιαίτερη θέρμη, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, ένα έργο το οποίο, όπως τόνισε με έμφαση, βασίσθηκε στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και αγκαλιάζει όλο το Δήμο Γρεβενών.

Συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «τα τρία χρόνια της θητείας μας στο νέο «Καλλικρατικό» Δήμο εργασθήκαμε σκληρά, και καταφέραμε αυτό που από την πρώτη στιγμή φάνταζε δύσκολο και ακατόρθωτο, να νοικοκυρέψουμε οικονομικά το δήμο, να ανεβάσουμε και άλλο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες, να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση στα μικρά ακόμη και στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας, να σταθούμε δίπλα στους νέους μας, στις μητέρες, στις άνεργες γυναίκες και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Δίπλα σε όλους τους δημότες μας.

Διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη το έργο μας εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία, κάθε ευρώ προς όφελος των δημοτών μας. Προς όφελος δικό σας.

Είχαμε δεσμευθεί τόνισε να μην αφήσουμε ΚΑΜΙΑ ευκαιρία χαμένη. Το είπαμε και το κάναμε πράξη. Βάλαμε οριστικά ΤΕΛΟΣ στις εποχές των χαμένων ευκαιριών.

Βάλαμε τις βάσεις για το αναπτυξιακό μέλλον του δήμου, για την πρόοδο της κοινωνίας μας και για ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας».

Τέλος ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ζήτησε να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια τονίζοντας: «θέλουμε για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και να υλοποιήσουμε αυτά που προγραμματίσαμε για τα επόμενα χρόνια».

Αξίζει να τονισθεί ότι σε ερώτηση που δέχτηκε στον οικισμό του Δοξαρά αναφορικά με την υποψηφιότητα του νυν Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών  κ.Δασταμάνη για τη θέση του Δημάρχου Γρεβενών τις θέσεις και το όραμα του, ο κ. Κουπτσίδης πρότεινε την από κοινού περιοδεία όλων των υποψηφίων Δημάρχων, τουλάχιστον στα μεγάλα Δημοτικά Διαμερίσματα,  ώστε όπως τόνισε, οι κάτοικοι να έχουν την ευκαιρία να μπαίνουν καθημερινά σε δημόσιο διάλογο μεταξύ των υποψηφίων.

Δείτε εικόνες από τις επισκέψεις:

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 8 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 7 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 6 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 5 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 4 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 3 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 2 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.