Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιταχύνεται η παραγωγή του iPhone 6

2 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η Apple στέλνει ζαφείρι στην Κίνα
APPLEH Αpple είχε ανακοινώσει πέρυσι πως θα άνοιγε ένα νέο εργοστάσιο επεξεργασίας ζαφειριού στη Mesa της Arizona σε συνεργασία με την GT Advanced Technologies.

Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί το εν λόγω εργοστάσιο για να δημιουργήσει τις νέες επιφάνειες από ζαφείρι του iPhone 6.

Το εργοστάσιο έχει μπει πλέον κανονικά σε λειτουργία. Μια νέα αναφορά θέλει την GT να έχει στείλει τον προηγούμενο μήνα στην Κίνα ζαφείρι από το εργοστάσιο αυτό.

Το γεγονός αυτό έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η παραγωγή του iPhone 6 επιταχύνεται.

Αν αναρωτιέστε γιατί η Apple επενδύει στο ζαφείρι, ας σημειωθεί πως το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και πολύ δύσκολα μπορεί να γρατσουνιστεί με αποτέλεσμα να είναι ιδανικός υποψήφιος για mobile συσκευές.

Κανείς ειλικρινά δεν γνωρίζει τι παρασκευάζει η Apple με την GT στο εργοστάσιο της Αριζόνα αλλά όλα συνηγορούν πως πρόκειται για iPhone οθόνες.

Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα το Reuters ανέφερε πως οι προμηθευτές της Apple θα ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή του 4,7 ιντσών iPhone 6 στις 6 Μαΐου ενώ το μοντέλο των 5,5 ιντσών θα ξεκινήσουμε μερικούς μήνες μετά λόγω προβλημάτων στην παραγωγή του που είχαν να κάνουν με το πάχος της μπαταρίας του.

appleworldhellas

This entry was posted on Παρασκευή, 2 Μαΐου, 2014 at 20:28 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply