Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θέλετε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι; Γνωρίστε το «βιάγκρα» της φύσης που ευδοκιμεί το καλοκαίρι

1 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

SXESEISΥπάρχει ένα μυστικό που κρύβεται στη φύση και βοηθά στη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα. Είναι φρούτο, το οποίο σηματοδοτεί το καλοκαίρι. Ποιο είναι αυτό;

Το καρπούζι.

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Urology δείχνει ότι το αμινοξύ κιτρουλίνη, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο καρπούζι, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χωρίς καμία παρενέργεια.

Προκειμένου να εξερευνήσουν τα πιθανά οφέλη του φρούτου σε άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φότζια χορήγησαν συμπλήρωμα κιτρουλίνης σε 24 άνδρες που αντιμετώπιζαν ήπια συμπτώματα ΣΔ. Η μέση ηλικία των συμμετεχόντων ήταν τα 57 έτη.

Σύμφωνα με το onmed, είναι γνωστό πως η κιτρουλίνη βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και κατ’ επέκταση στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.

Έπειτα από δίμηνη δοκιμή, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα συμπτώματα υποχώρησαν – με βάση την επίσημη κλίμακα αξιολόγησης Erection Hardness Score (EHS) – και μάλιστα το 50% των συμμετεχόντων κατάφερε να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία στην κλίμακα χάρη στο συμπλήρωμα.

Παράλληλα, παρατηρήθηκε αύξηση στον αριθμό των σεξουαλικών επαφών ανά μήνα.

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2014 at 00:16 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply