Νικοπολίδης με Μώραλη, Μητρόπουλος με Μιχαλολιάκο
NIKOPOLIDHSΟ παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντ. Νικοπολίδης θα ανακοινώσει σήμερα τη συστράτευσή του με το ψηφοδέλτιο του Γ. Μώραλη στον Πειραιά, στο οποίο θα περιλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και ένα γυναικείο όνομα-έκπληξη από τον χώρο των ανθρωπιστικών κινημάτων. Η ανακοίνωση θα γίνει στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των υποψηφίων του συνδυασμού «Πειραιάς – Νικητής», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στον ΟΛΠ, όπως αναφέρει η στήλη «Γραφικότητες» στο «Έθνος».

Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Μώραλη θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου Π. Κόκκαλης, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρ. Αγραπίδης, η πρωταθλήτρια του πόλο Στ. Αντωνάκου, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Β. Βουγιούκα, ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης Ν. Γιέμελος, ο μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Ν. Μαντούβαλος, η τραγουδίστρια Π. Αστεριάδη και άλλοι.

Την ίδια ώρα, στο ΣΕΦ θα ανακοινώσει τον συνδυασμό του ο νυν δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να απευθυνθεί στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, θα ανακοινώσει το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τ. Μητρόπουλου, καθώς και του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας Χρ. Αρβανίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.