ΠΙΣΙΝΑΣε τραγωδία εξελίχθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, το παιχνίδι δύο ανήλικων αδελφών σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη.
.
Το 13χρονο αγόρι πέθανε, ενώ η εννιάχρονη αδελφή του νοσηλεύεται στην εντατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο παιδιά έπαιζαν μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε μπουρίνι και πήρε την μπάλα με τα παιδιά, τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα του πάρκου.

H μοιραία φουσκωτη μπαλα

Το αγόρι διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πεθάνει. Παρόλα αυτά, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς επιτυχία.

Η εννιάχρονη αδελφή του νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει βαριά θλάση στον πνεύμονα.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Αγία Σοφία» λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. της Κυριακής το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση και έχοντας επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα και με τους γιατρούς το κοριτσάκι, φέρει τραύμα στον πνεύμονα.

Στο ΑΤ Ελληνικού προσήχθησαν τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ, το οποίο λειτουργούσε παρά την κακοκαιρία.

τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.