Προσπάθησε να προωθήσει στην Ελλάδα 17 παράνομους μετανάστες
sullypshΈνας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης καθώς προσπάθησε να προωθήσει 17 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Ο 34χρονος, υπήκοος Συρίας, είχε προμηθευτεί και χορηγήσει στους δεκαεπτά αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων ήταν 15 υπήκοοι Συρίας και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν, εισιτήρια υπεραστικού λεωφορείου που είχε προορισμό περιοχή του Κιλκίς. Μεταξύ των αλλοδαπών, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, εντοπίστηκε ένας υπήκοος Συρίας, που κατά τον έλεγχο επέδειξε δελτίο ταυτότητας Βελγικών Αρχών, με εμφανή σημάδια πλαστότητας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο λαθροδιακινητής θα λάμβανε από κάθε αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρα σημειώματα, στα οποία αναγράφονταν τα ποσά που είχαν καταβάλει οι μετανάστες.

Ο διακινητής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.