Όταν αποφασίζει κάποιος να κάνει πλαστική ελπίζει να βελτιώσει την εμφάνισή του..

PLASTIKESΑυτό που δεν περιμένει όμως είναι να γίνει αγνώριστος!

Οι πλαστικοί χειρουργοί στη Νότια Κορέα είναι τόσο επιδέξιοι όμως που χρειάζεται να δώσουν στους ασθενείς τους πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ποιοι είναι!

Όσοι ταξιδεύουν από άλλες χώρες για να υποβληθούν σε πλαστική στη Νότια Κορέα αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την επιστροφή τους, καθώς δεν μπορούν να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Kotaku.

Έτσι, αρκετές κλινικές χορηγούν «πιστοποιητικό αισθητικής επέμβασης» ώστε οι ασθενείς να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Το πιστοποιητικό αναφέρει τον αριθμό διαβατηρίου του ασθενούς, το όνομα του νοσοκομείου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, καθώς και τη διάρκεια της επίσκεψης του ασθενούς στη χώρα.

Αν και οι Κορεάτες γιατροί γνώριζαν το πρόβλημα εδώ και χρόνια, η έκδοση πιστοποιητικών άρχισε να εφαρμόζεται μόλις πρόσφατα ώστε να διευκολυνθούν οι διαδικασίες στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών, η Νότια Κορέα έχει αναδειχθεί στη Μέκκα της πλαστικής χειρουργικής, καθώς εκεί πραγματοποιείται ο μεγαλύτερος αριθμός αισθητικών επεμβάσεων κατά κεφαλήν (1 στους 77 κατοίκους).

onmed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.