ΠΑΠΑΚΙΑ

“Aμολύστε τα σκυλιά του πολέμου” λέει ο Σαίξπηρ στον Ιούλιο Καίσαρα, ωστόσο ένας δυσαρεστημένος Κινέζος εργάτης κατάστρωσε ένα ασυνήθιστο σχέδιο εκδίκησης εναντίον του πρώην αφεντικού του, αμολώντας περισσότερα από… 1.000 παπάκια (όχι του πολέμου υποθέτουμε) το σπίτι του!

Ο λόγος για τον οικοδόμο Chiu Xiang που κανόνισε να σταλούν 1.130 παπάκια στο σπίτι του εργοδότη του, Hung Bin, μετά από διαμάχη που είχαν για τους μισθούς….

Ο 60χρονος, ο οποίος εργάστηκε για τον Bin επί τρία χρόνια, είπε ότι του οφείλονταν 364 ευρώ σε απλήρωτους μισθούς μετά την απόλυσή του στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας το περασμένο έτος.

«Ήταν το μόνο που τού άξιζε», είπε. Και πρόσθεσε χαιρέκακα: «ελπίζω ότι οι πάπιες να τον τρέλαναν»…

Ο Xiang επικοινώνησε με μια επιχείρηση πουλερικών για να παραδώσει τις πάπιες, λέγοντάς τους ότι η αμοιβή θα τούς καταβληθεί με την «παράδοση.» Η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή του συμβάντος αφότου ο εργοδότης του αρνήθηκε να πληρώσει για τις παπάκια! «Ήταν δραστικό αλλά αναγκαίο μέτρο», είπε ο Xiang….

skai

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.