ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΑΙΟ
ΚΟΣΜΟΣ - ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΧΑΙΟ
Ακόμη και ο θάνατος δεν κατάφερε να σπάσει την παράδοση που ήθελε την Έλενα και τον Κένεθ Φέλουμλι από το Οχάιο να μην έχουν περάσει ούτε ένα 24ωρο χωριστά τα τελευταία 70 χρόνια: η Έλενα πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 92 χρόνων για να την ακολουθήσει 15 ώρες αργότερα ο 91χρονος σύζυγός της.

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ζευγαριού σκόρπισε θλίψη στους οικείους τους αλλά και στην γειτονιά όπου έζησαν μαζί τα τελευταία 70 χρόνια της ζωής τους.

«Έθελαν να φύγουν από τη ζωή μαζί, κι έτσι έγινε», λέει η κόρη τους Λίντα.

Η Έλεν και ο Κένεθ γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμη έφηβοι και μετά από 3χρονη σχέση αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά από τους γονείς τους. Απέκτησαν οχτώ παιδιά και πολλά εγγόνια. Μετά από τη συνταξιοδότηση του Κένεθ, το 1983, οι δύο τους άρχισαν να ταξιδεύουν, επισκέφτηκαν όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ο Κένεθ είχε χάσει το ένα του πόδι εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και η Έλεν εκτός από σύζυγος έγινε και νοσοκόμα του. Τα παιδιά τους θυμούνται ότι μέχρι και τις τελευταίες τους ημέρες έτρωγαν πρωινό, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Ε.Σ. (Πηγή: Coshocton Tribune)- εθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.