ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣΕπίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπολύει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο ηθοποιός “δεν κάνει πια σάτιρα, κάνει προπαγάνδα, και μάλλον χοντροκομμένη”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής του Ποταμιού.

“Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ’ την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της” δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος σε επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύτηκε Μεγάλο Σάββατο στην Αυγή, και με την οποία γνωστοποιεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

Ερωτηθείς αν θα ζητήσει εθνικές εκλογές εφόσον στις ευρωεκλογές επαληθευθούν κάποιες δημοσκοπήσεις που θέλουν Το Ποτάμι με διψήφιο ποσοστό, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι αυτό θα ήταν ανεύθυνο. “Ο κόσμος ψηφίζει για ευρωβουλευτές, δεν ψηφίζει για να ρίξει ή για να επιβραβεύσει την κυβέρνηση” πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το ποιοι χρηματοδοτούν Το Ποτάμι, αναφέρει ότι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. “Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ” τονίζει.

“Τα μνημόνια τέλειωσαν. Και, τέλος πάντων, δεν μου αρέσει ο ρόλος του κακού μαθητή που ο γυμνασιάρχης τον βάζει τιμωρία. Οι ίδιοι οι Ελληνες θα πρέπει να κάνουν ένα εθνικό σχέδιο δράσης που θα βγάλει οριστικά από την κρίση” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για το Νίκο Δήμου και τις δηλώσεις του για το Άγιο Φως, ο κ. Θεοδωράκης επαναλαμβάνει ότι ξεκαθάρισε ότι ο συγγραφέας εκφράζει προσωπικές του απόψεις δεν είναι στέλεχος και δεν είναι εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Μεταξύ άλλων, ερωτηθείς αν αισθάνεται έτοιμος να σώσει του άλλους, απαντά πως “ο λαός δεν σώζεται. Ο λαός σώζει. Και πρέπει να απομακρυνθούμε από τους πολιτικούς μεσσίες και να βγουν μπροστά οι δημιουργικοί άνθρωποι. Αυτό το σχέδιο έχουμε στο Ποτάμι. Να εξασφαλίσουμε πολιτική δύναμη στου άξιους, στους θετικούς ανθρώπους”.

Παράλληλα, σημειώνει ότι “η χώρα κινδυνεύει από τον κακό της εαυτό. Να τα κάνουμε όλα μισά και να τα περιμένουμε όλα από τους ξένους. Και, δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που λένε “οι ξένοι θα μας σώσουν”. Είτε με παρακαλετά είτε με τσαμπουκάδες. Ε, είναι ψέμα”.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.