Ανακοίνωση υποψηφιότητας ευρωβουλευτή Φωλίνα Αθανάσιου του Ματθαίου με το κόμμα των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών

athansios folinasΑναγνωρίζοντας την δύσκολη συγκυρία για το τόπο και την πατρίδα μας, αποδέχτηκα την άκρως τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γεώργιου Χατζημαρκάκη, να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών.

Συμμετοχή σε μια νέα , δυναμική ,ανεξάρτητη κίνηση Ελλήνων για την ανατροπή και την ανάπτυξη , με γνώμονα την προσφορά και τις αξίες που μας πρεσβεύουν ως έθνος .

Ως νέος δεσμεύομαι ότι θα μοχθήσω και θα δώσω πρωτοπόρες μάχες σε όλα τα επίπεδα, όπως έχω μάθει από μικρό παιδί, για την αλλαγή πορείας αυτού του τόπου.

Πιστεύω βαθιά πως οι διαφορετικές πρακτικές και δυνατότητες που εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μπορούν να βρουν κάλλιστα πεδίο εφαρμογής στις τοπικές μας κοινωνίες, βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών. Μπορούν να δημιουργήσουν πυρήνες ανάπτυξης και θέσεις εργασίας, δίνοντας νέα πνοή στον τόπο.

Στις 25 Μάιου ζητώ την δική σας στήριξη, για να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε νοοτροπία, δημιουργώντας τις βάσεις για μια νέα παραγωγική Ελλάδα που θα στηρίζεται στην νέα γενιά .

Αθανάσιος Φωλίνας

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών

XATZHMARKAKH

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.