Από 25 Απριλίου στην Τεχνόπολη
crisis«Crisis is a greek word» είναι ο τίτλος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Ελλήνων σχεδιαστών να αφηγηθούν την κατάσταση στην Ελλάδα της κρίσης. Μετά την Σμύρνη, στην Τουρκία, και τη Σόφια, στη Βουλγαρία, επόμενος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της έκθεσης είναι η Τεχνόπολις στο Γκάζι, όπου φιλοξενείται η έκθεση το διάστημα 25 με 28 Απριλίου.

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη ύφεση και την επέκτασή της σε ολοένα και περισσότερες χώρες, 45 από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς οπτικής επικοινωνίας, με περισσότερες από 1.240 διεθνείς και εθνικές διακρίσεις, συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μια κοινή έκθεση/εκδήλωση με μοναδικό στόχο να μεταφέρουν το μήνυμα της δημιουργικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.

To ελληνικό design ως ανερχόμενη δύναμη

Γνωστά ονόματα της δυναμικής, ελληνικής σκηνής design, σε ολόκληρο τον κόσμο όπως οι Beetroot, Designers United, Charis Tsevis, K2 design, Nomint, Π6, Kanella, Chris Trivizas design, Δημήτρης Αρβανίτης, Polka dot, Sereal designers, Bob Studio, 2yolk και πολλοί άλλοι συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια έκφρασης, προβληματισμού και αποτύπωσης της Ελλάδας την περίοδο της κρίσης. Στην έκθεση θα συμμετέχουν και οι νικητές των διαγωνισμών στην Τουρκία και την Βουλγαρία ως μέρος της παγκόσμιας ανταλλαγής εικόνων για το πώς αντιλαμβάνονται την κρίση οι άλλοι.

«Τεχνόπολις» δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Μηχανουργείο», Πειραιώς 100, Γκάζι τηλ.210 3453548,

Ώρες λειτουργίας έκθεσης : 10:00-22:00

Είσοδος ελεύθερη

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.