Ο Inri Cristo από τη Βραζιλία
METENSARKWSHO 66χρονος Βραζιλιάνος Inri Cristo πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση του Ιησού, κηρύσσοντας το Λόγο του Θεού εδώ και 35 χρόνια.

Το κανονικό του όνομα είναι το Alvaro Theiss. Το Inri προέρχεται από το λατινικό ακρωνύμιο INRI (Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum – που σημαίνει «Ιησούς Ναζωραίος, Βασιλεύς Ιουδαίων).

Πότε αποφάσισε πως πρέπει να αλλάξει εαυτό; Ήταν στο Σαντιάγο της Χιλής το 1979, τότε που μια φωνή του είπε ξεκάθαρα: «Είμαι ο Πατέρας σου. Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ».

 

‘Εχει ιδρύσει την «Εκκλησία του Soust», σε μια περιοχή με πλούσια χωράφια έξω από την Μπραζίλια, όπου ζει με τους πιστούς του, που φορούν μπλε ρόμπες και επιβιώνουν τρώγοντας φρούτα.

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς του Cristo είναι γυναίκες. Ο μεγαλύτερος του οπαδός είναι 86 ετών, ενώ ο μικρότερος μια 24χρονη κοπέλα, που τον συνάντησε όταν ήταν δύο ετών.

Οι απόψεις του για θέματα όπως ο καπιταλισμός, η άμβλωση, ακόμη και τα Χριστούγεννα, τον έχουν βάλει σε μπελάδες αρκετές φορές. Έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία πάνω από 40 φορές και απελάθηκε από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Βενεζουέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.