Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα… ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού (pics)

16 Απριλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ψαριαΑπίστευτο κι όμως ελληνικό. Δείτε τα… ψάρια που τοποθετήθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού και αποτέλεσαν τον κύριο λόγο που ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση.

Έχουν διακοπεί (ή έχουν αργήσει να ξεκινήσουν) για πολλούς λόγους παιχνίδια στην Ελλάδα. Ε, από σήμερα σ’ αυτούς προστέθηκε ένας ακόμα πρωτότυπος: Η τοποθέτηση ψαριών!

Πέρα λοιπόν απ’ την όμορφη ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην είσοδο των ομάδων, δεν αποφεύχθηκε και πάλι η δράση κάποιων ανεγκέφαλων, που έβαλαν… γαύρους στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ήταν αυτός, δε, ο κυριότερος λόγος της 75λεπτης καθυστέρησης με την οποία ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς υπήρξαν εντατικές διαβουλεύσεις και επιμονή του διαιτητή να δοθεί λύση (είτε με αλλαγή των πάγκων, είτε με καθαρισμό) πριν πάνε τελικά οι ομάδες στη σέντρα.

inner

inner

inner

inner

sport-fm

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2014 at 23:02 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply