ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣΣυγχαρητήρια Επιστολή του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Αγαπητέ Αρχηγέ,

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την προαγωγή σου στο ανώτατο αξίωμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η χαρά μου είναι διπλή αφ’ ενός λόγω της καταγωγής σου από τα Γρεβενά, το όμορφο Τρίκωμο, αφ ετέρου λόγω της αξιόλογης προσφοράς σου στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας επί σειρά δεκαετιών από μάχιμες αλλά και επιτελικές θέσεις.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, η δημόσια ασφάλεια της χώρας μας αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απειλές.
Η λαμπρή μέχρι σήμερα επαγγελματική σου πορεία, αλλά και η εμπιστοσύνη και η αποδοχή από τους υφισταμένους σου, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχή αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.
Σε συγχαίρω θερμά για την προαγωγή σου και σου εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σου.

Με εκτίμηση

Κοψαχείλης Τιμολέων
Βουλευτής Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τον Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριο Τσακνάκη, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και του εύχεται από καρδιάς Καλή Επιτυχία στο σημαντικό για τη χώρα έργο του.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τα Γρεβενά η ανάληψη των καθηκόντων της κορυφαίας θέσης της Ελληνικής Αστυνομίας από ένα τέκνο της Γρεβενιώτικης Γής.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης συγχαίρει ιδιαίτερα τον Αντιστράτηγο και μέχρι πρότινος Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, κ. Δημήτριο Τσακνάκη, για την τοποθέτηση του στο αξίωμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και του εύχεται κάθε επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.
Είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, η επιλογή ενός Γρεβενιώτη, για την ανώτατη θέση της ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γεώργιος Δασταμάνης
Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κύριε Αρχηγέ,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Ένωσης μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την άξια τοποθέτησή σας στην ανώτατη θέση της ηγεσίας του Σώματος μας, γεγονός που εκτός των άλλων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο από τον οποίο κατάγεστε και εμείς προσφέρουμε Υπηρεσία στους πολίτες του.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα δύσκολα καθήκοντα που αναλάβατε, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες αλλά και τα ζητήματα του αστυνομικού προσωπικού και των οικογενειών τους.
Σε αυτή την προσπάθεια να είστε βέβαιος ότι θα μας βρείτε ανιδιοτελείς αρωγούς ώστε η λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας να επιτελεί το ζητούμενο τόσο για τους πολίτες και την κοινωνία όσο και για τους ίδιους τους συναδέλφους.
Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριγώνης  Κωνσταντίνος Λάχανος
trigonischr@gmail.com   lahanos10@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.