ΜΟΥΡΙΝΙΟΣούπερ ανατροπή για την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία νίκησε στο τέλος του δραματικού προημιτελικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η γαλλική ομάδα που είχε νικήσει 3-1 στο πρώτο ματς στο Παρίσι, χωρίς τον τραυματία Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη σύνθεση της, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

Κι όμως, όλα άρχισαν άσχημα για την Τσέλσι, καθώς στο 18′ τραυματίστηκε ο Αζαρ και αντικαταστάθηκε από τον Σίρλε. Ο γερμανός επιθετικός, ήταν πάντως αυτός που άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι (32′).

Στο β’ μέρος, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο απείλησε προσπαθώντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Στο 52′ ο Σίρλε είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ το ίδιο συνέβη ένα λεπτό αργότερα στην εκτέλεση φάουλ του Οσκαρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε στη συνέχεια να απειλήσει και στην πιο σημαντική της φάση, ο Καβάνι σούταρε άουτ από καλή θέση (82′). Τελικά, το γκολ της πρόκρισης για την Τσέλσι ήρθε στο 87′ με τον Ντεμπά Μπα.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (66′ Μπα), Οσκαρ (81′ Τόρες), Αζαρ (18′ Σίρλε), Γουίλιαν, Ετο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Αλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (55′ Καμπάιγ), Λούκας (85′ Μαρκίνιος), Καβάνι, Λαβέτσι (73′ Παστόρε).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.