Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, ενώ εντοπίστηκαν 230 κιλά χαλκού
KALWDIAΑπό το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τριών ατόμων – δύο 33χρονων κι ενός 40χρονου – για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της ψευδορκίας.

Επιπλέον, συνελήφθη ο ένας 33χρονος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ αφέθη ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ στην παραπάνω περιοχή Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 33χρονοι. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν (230) κιλά απογυμνωμένων καλωδίων, ενώ εξακριβώθηκε ότι ο οδηγός του στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και για το λόγο αυτό συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω καλώδια αποτελούν προϊόν κλοπής από το δίκτυο της Δ.Ε.Η., ενώ ερευνάται ο ακριβής τόπος και χρόνος τέλεσης των κλοπών.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα χαλκού θα αποδοθεί σε εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η. Η σχηματιζόμενη σε βάρος των τριών ημεδαπών δικογραφία θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.