Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, παρότι βαδίζει στα 33 του χρόνια, απέδειξε πως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του ποδοσφαίρου

SISEΤο video με το εντυπωσιακό τέρμα με σουτ πάνω στην κίνηση που σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ισοπαλία της Μπαστιά με την Σοσό (2-2) το περασμένο Σάββατο (5/4) κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο, με τους ποδοσφαιρόφιλους να κάνουν λόγο για το «γκολ της χρονιάς».

Ανάμεσα σε αυτούς και ο προπονητής της Σοσό, Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος επισήμανε: «Δεν μπορείς να είσαι απογοητευμένος όταν έχεις δει ένα τέτοιο γκολ. Είναι το γκολ της χρονιάς από φοβερή πάσα του Ρομαρίκ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το αγαπάμε».

Από την πλευρά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος κλείνει τον Αύγουστο τα 33 του χρόνια και έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να βρίσκεται στο Μουντιάλ της Γαλλίας, δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα για το γκολ που σημείωσε: «Εγώ λέω ότι είμαι μαχητής, δεν τα παρατάω. Ξέρω τις ικανότητές μου, ξέρω και τα μειονεκτήματά μου. Αλλά μία από τις δυνάμεις μου είναι το μυαλό μου και αυτό δεν θα με απογοητεύσει! Μέχρι να αποφασίσω να τα παρατήσω θα δίνω το μάξιμουμ των δυνάμεών μου».

Δείτε το απίστευτο γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ:

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.